Fa'aaogāina o le polyester toe fa'aaogā e fai ma sui gafataulimaina

I tausaga talu ai nei, ua feagai le fale gaosi oloa ma ie i le faʻateleina o le mamafa i luga o latou tulagavae o le siosiomaga.A'o fa'atupula'ia atugaluga e uiga i suiga o le tau ma palasitika filogia, o lo'o mana'omia e le au fa'atau oloa e sili atu le gafataulimaina o isi mea fa'aleaganu'u.Ina ia ausia lenei manaʻoga faʻatupulaia, ua tulaʻi mai le polyester toe faʻaaogaina e avea o se fofo faʻamoemoeina, ofoina atu faʻamanuiaga o le siʻosiʻomaga ma avanoa fou i tagata mamanu ma gaosiga tutusa.

Le a'afiaga o filo polyester masani ile siosiomaga

O le polyester, o se alava gaosia e maua mai le suauʻu, ua leva ona avea ma meaʻai i le fale gaosi oloa ona o lona agavaʻa, umi ma le gafatia.Ae ui i lea, o lona gaosiga e malosi le malosi ma faʻalagolago tele i punaoa e le mafai ona faʻafouina.E le gata i lea, o le polyester taupou e le mafai ona pala, o lona uiga o lavalava e faia mai lenei mea e fesoasoani i le faʻatupulaia o le faʻafitauli o otaota ie.

Alava polyester faauoga siosiomaga

Ae o le a le mea e avea ai le polyester toe faʻaaogaina ma sui o taaloga?Se'i o tatou va'ava'ai toto'a i le suiga o le polyester toe fa'aaogaina:

1. Fa'atinoga o le puipuiga o le si'osi'omaga o alava polyester toe fa'aaogaina:O le gaosiga masani o le polyester e fa'alagolago tele i suau'u fa'atosina ma fa'aalu ai le malosi maualuga.I se eseesega, o polyester toe faʻaaogaina e faʻaitiitia ai nei faʻafitauli e ala i le faʻafefe o palasitika otaota mai otaota ma sami, faʻaitiitia ai le filogia ma faʻasaoina punaoa faanatura.O le fa'aogaina o le polyester toe fa'aaogaina o lo'o fa'atusalia ai se la'asaga fa'apitoa e aga'i atu i se tamaoaiga fa'ata'amilo, lea o lo'o fa'aauau pea ona toe fa'aaogaina ma toe fa'aoga mea nai lo le lafoa'i pe a uma le fa'aoga tasi.

2. Malosiaga lelei o alava polyester toe fa'aaogaina:Ole fa'agasologa ole gaosiga ole polyester toe fa'aaogaina e fa'aitiitia ai le malosi nai lo le polyester taupou.E ala i le fa'aogaina o mea o lo'o iai, e mafai ona fa'aitiitia le mana'omia mo le su'eina ma le fa'amamaina o le malosi.E le gata o le a faʻaitiitia ai le kasa oona, ae o le a fesoasoani foi i le faʻaitiitia o suiga o le tau e ala i le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le malosi o le fale gaosi oloa.

3. Recycled polyester fiber e mafai ona sefe vai:O le gaosiga o le polyester masani e taʻutaʻua mo le faʻaaogaina o le vai, e masani ona oʻo atu ai i le faʻaleagaina o le vai ma le le lava o le vai i nofoaga o gaosiga.Ae ui i lea, o le polyester toe fa'aaogaina e mana'omia ai le itiiti ifo o le vai i le taimi o le gaosiga, e maua ai se isi mea e sili atu ona gafataulimaina e fa'aitiitia ai le mamafa i puna'oa fou ma puipuia ai meaola faanatura.

4. Tulaga lelei ma le tumau o le polyester toe fa'aaogaina:E ese mai i manatu sese masani, o le polyester toe fa'aaogaina o lo'o tumau pea tulaga maualuga maualuga e pei o le polyester taupou.O lavalava e faia mai le polyester toe fa'aaogaina e ofoina atu le fa'atusatusaina o le tumau, malosi ma le fa'atinoga, fa'amautinoa e le o'o mai le fa'atumauina i le fa'aleagaina o le lelei o le oloa po'o le umi.O le mea lea e fai ai se filifiliga fa'apitoa mo le tele o faiga fa'aoga, mai ta'aloga e o'o i ofu i fafo.

5. O le polyester toe fa'aaogaina e iai le fa'ailo a tagata fa'atau:A'o fa'aauau pea le fa'atumauina o fa'ai'uga fa'atau, o fa'ailoga e tu'ufa'atasia le polyester toe fa'aaogaina i totonu o latou laina oloa o le a maua se avanoa fa'atauvaga.O tagata fa'atau fa'akokolo ua fa'ateleina le tosina atu i fa'ailoga e fa'amuamua tiute tau le si'osi'omaga, faia o polyester toe fa'aaogaina e le gata o se filifiliga gafataulimaina ae o se filifiliga atamai pisinisi.

alavalava

Le a'afiaga o le fa'aaogaina o polyester toe fa'aaogaina i le fale gaosi oloa

I le avea ai o se vaega o a latou fuafuaga fa'aauau, o le tele o fa'ailoga ma fa'atau oloa o lo'o fa'aopoopoina le tu'ufa'atasia o polyester toe fa'aaogaina i totonu oa latou oloa.Mai le au fa'ailoga maualuga e o'o atu i fa'ailoga fa'atauva'a, o lo'o iloa e kamupani le taua o mea fa'atumauina i le fa'amalieina o mana'oga o tagata fa'atau mo oloa fa'alenatura.E ala i le faʻateleina o le manino ma le faʻatupeina i tekinolosi fou, o nei ituaiga o loʻo faʻauluina suiga lelei i totonu o pisinisi ma faʻamalosia isi e mulimuli i ai.

Fia PET toe fa'aaogaina

Lu'itau ma avanoa e feagai ma alava polyester toe fa'aaogaina

E ui o le polyester toe faʻaaogaina e tele faʻamanuiaga tau le siosiomaga, e oʻo mai foi ma luitau.O atugaluga ua laga e uiga i le faamaligiina o le microfiber i le taimi o le fufuluina, o mea e ono afaina ai vailaau ma le manaomia o le faaleleia o atinae toe gaosia.Ae ui i lea, o suʻesuʻega ma atinaʻe faifaipea o loʻo taulaʻi i le faʻatalanoaina o nei faʻafitauli ma faʻaleleia atili le faʻaauauina o filo polyester toe faʻaaogaina.

Alava polyester toe fa'aaogaina

Fa'ai'uga i polyester toe fa'aaogaina: aga'i i se tamaoaiga fa'ata'amilo

A o matou taumafai e fausia se lumanaʻi sili atu ona gafataulimaina, o le faʻaaogaina o polyester toe faʻaaogaina e fai ma sui o se laasaga taua i le suiga i se tamaoaiga faʻasolosolo.E ala i le toe fa'afouga o otaota ose punaoa taua ma le fa'aaogaina o fofo fou, e mafai ai ona fa'aitiitia lo tatou fa'alagolago i puna'oa e gata, fa'aitiitia le fa'aleagaina o le si'osi'omaga, ma fa'atupuina se pisinisi e sili atu le maufetuuna'i ma tutusa mo tupulaga i le lumana'i.O le fa'aogaina o le polyester toe fa'aaogaina e le na'o le faia o se filifiliga lanu meamata, ae e uiga i le toe fa'avasegaina o le auala tatou te mafaufau ai e uiga i tifiga ma lo tatou aafiaga i luga o le paneta.


Taimi meli: Apr-01-2024