E ola i ka ʻōpio, e wiwo ʻole i ka makani a me nā nalu - ʻo ka "makahiki makahiki ʻehiku" o kā mākou hui ponoʻī!

E ola i ka ʻōpio, e koa i ka makani a me ka nalu.Mai ʻOkakopa 2014 a ʻOkakopa 2021, ma hope o ʻehiku mau makahiki, hoʻolauleʻa ʻo Jinyi Kindergarten i kāna "lā hānau ʻehiku".Ma hope o ʻehiku mau makahiki o ka hakakā ʻana, ʻo ke kindergarten, ma lalo o ka mālama ardent o Mr. Fuyu Guo, ka luna hoʻomalu o Jinyi Chemical Fiber, a me ka hui pū ʻana o nā kumu a me nā ʻohana āpau, ka hana hou a me ka holomua, ka ulu mau ʻana, a hoʻolaʻa ʻia i ka hoʻokumu ʻana i kahi kindergarten kiʻekiʻe. me nā hiʻohiʻona Jinyi e makemake ai nā keiki a māʻona nā mākua.

nūhou (1)
Ua hoʻokumu ʻia ʻo Jinyi Kindergarten ma ʻOkakopa 2014. Ua hoʻopukapuka ʻia e Mr. Fuyu Guo, ka luna hoʻomalu o Hebei Jinyi Chemical Fiber Co., Ltd. Ua aloha ʻo Mr. Fuyu Guo i ka hoʻonaʻauao a mālama i ka ulu ʻana o nā keiki limahana, no laila nā keiki o Jinyi Hiki i nā limahana Kimia Fiber ke loaʻa i ka hoʻonaʻauao mua ma mua o ke kula, e hoʻokani ana i ka moʻomeheu hui, me ka hihiʻo o "Hoʻoikaika ke aʻo ʻana i ka ulu ʻana o Kina", alakaʻi ʻia ke kindergarten e Sinology, a kākoʻo i nā mea āpau e lilo i keiki a me ka mahalo.E hoʻoulu i nā hōkū o ka wā e hiki mai ana i aloha i ko lākou ʻohana, aloha i ko lākou ʻāina, a loaʻa ka manaʻo o ke kuleana pilikanaka.
nūhou (2)

Ke nānā nei i hope i ka huakaʻi ʻehiku makahiki a ke kakali nei i ka wā e hiki mai ana!No nā makahiki ʻehiku, ua hoʻohana ʻo Jinyi Kindergarten i ka hou e hoʻoulu ai i ka ʻuhane o ka ʻimi ʻike, hoʻohana i ka naʻauao hou e aʻo a hoʻonaʻauao i nā kānaka, a e hoʻomanaʻo mau i ke kuleana a me ka misionari o ka hoʻonaʻauao, ʻaʻole i loli.
nūhou (3)
"ʻAʻole hana ka pua hoʻokahi i kahi puna" E kū like ʻo Jinyi Kindergarten mai ka hoʻomaka a i ka hopena!E hele i loko o ka puʻuwai o ke keiki, e kū mai ka manaʻo o ke keiki, i nā makahiki ʻehiku e hiki mai ana… E hoʻomau i ka hāʻawi ʻana i ka mana o kēia aloha, i ʻālohilohi kēlā me kēia keiki Jinyi i moeʻuhane i loko o kona puʻuwai!
nūhou (4)

Ma Mei 2018, ua komo lākou i ka Hebei Children's Art Festival "You Fan Er" a lilo i poʻokela.
nūhou (5)
nūhou (6)

Ma Mei 2019, ua hoʻopaʻa ʻia ka papahana Kindergarten Jinyi a hoʻolaha ʻia e Shijiazhuang Radio a me Television Station ma Hebei Province.
nūhou (7)

Ianuali 2020
Ua komo i ka 2nd Sinology Classics Reading Competition o Tianjin Dafang Academy a loaʻa ka lanakila.E ola i ka ʻōpio, e koa i ka makani a me ka nalu.
nūhou (8)

ʻO Iune 1 ka hana moʻomeheu nui;

He poʻe ʻimi moemoeā mākou āpau, Jinyi Chemical Fiber Year-end Party.
nūhou (9)

ʻApelila 2019
Komo ʻo Jinyi Kindergarten i ka ʻimi noiʻi ʻo Dou Wangling

I nā makahiki ʻehiku i hala iho nei, ua hele mai ʻo Jinyi Kindergarten i kēlā me kēia ʻanuʻu, e hana pū ana e hoʻomau i ka ulu ʻana, e hana ana i kēlā me kēia neʻe kala!Ke nānā nei i ka wā i hala a me ka nānā ʻana i mua i ka wā e hiki mai ana, e ola mākou i ko mākou ʻōpio, wiwo ʻole i ka makani a me nā nalu, a piʻi i ka piko me ka moeʻuhane nui o "Hoʻoikaika ka haʻawina i ka ulu ʻana o Kina"!I mea e hana ai i ka hale nani o nā moeʻuhane o ke ola, e pua ʻo Jinyi!
nūhou (10)
nūhou (11)

Sinology • ʻoihana kaua
nūhou (12)
Pahu ʻApelika • Nā Papa Hula


Ka manawa hoʻouna: Mei-10-2022