Ngeunaan perusahaan urang

Naon anu urang laksanakeun?

Kami salah sahiji perusahaan pangheubeulna kalibet dina industri serat pokok poliéster daur ulang. Didirikeun taun 2001, gaduh 3 pabrik dumasar: Hebei Juyue poliéster Serat Co., Ltd., Hebei Jinyi poliéster Serat Co., Ltd., Hebei Junye poliéster Serat Co. , Ltd sareng hiji perusahaan pusat pamasaran, Hebei Weihigh Technology Co., Ltd.

nempo leuwih

Kategori produk

Rincian

  • Didaur poliéster pokok Serat HSC

    Serat poliéster nyaéta serat kimiawi, anu ngarujuk kana serat kalayan sipat tékstil anu diala ku persiapan spinning dope, spinning sareng post-processing, ngagunakeun sanyawa polimér alam atanapi sintétik salaku bahan baku.

Produk Diulas