Rreth kompanisë sonë

Çfarë bëjmë ne?

Ne jemi një nga ndërmarrjet më të hershme të angazhuara në industrinë e fibrave bazë të ricikluar të poliestrës. E themeluar në vitin 2001, kemi 3 fabrika me bazë: Hebei Juyue Polyester Fiber Co., Ltd., Hebei Jinyi Polyester Fiber Co., Ltd., Hebei Junye Polyester Fiber Co. , Ltd. dhe një kompani qendrash marketingu, Hebei Weihigh Technology Co., Ltd.

shikoni më shumë

Kategoritë e produkteve

Detajet

  • HSC me fibër poliestër të ricikluar

    Fibra poliester është një fibër kimike, e cila i referohet fibrës me veti tekstile të përftuara nga përgatitja e dopes tjerrëse, tjerrëse dhe pas përpunimit, duke përdorur si lëndë të para përbërje polimeresh natyrale ose sintetike.

Produktet e veçuara