Naon HCS 7D 64mm Regenerated poliéster serat pokok Kualitas Luhur

Katerangan pondok:

HCS 7D 64mm serat poliéster didaur ulang (PSF pikeun pondok) diala ku spinning, manjang tur motong pepet dihasilkeun ku polymerizing PTA jeung étiléna glikol dina kaayaan molten.Hal ieu dipaké pikeun spinning sarta nyieun geotextiles, kitu ogé ngeusian bantal, Toys, Mats, jsb Sadaya produk dihasilkeun ku parusahaan urang lulus inspeksi kualitas ketat saméméh nyanghareupan konsumén, sarta kualitas dijamin, jadi mangga ngarasa Luncat mésér.Sadaya produk dipoto dina jenis, naon anu anjeun tingali nyaéta naon anu anjeun kéngingkeun.


Rincian produk

Tag produk

HCS 7D 64mm serat poliéster didaur ulang (PSF pikeun pondok) diala ku spinning, manjang tur motong pepet dihasilkeun ku polymerizing PTA jeung étiléna glikol dina kaayaan molten.Hal ieu dipaké pikeun spinning sarta nyieun geotextiles, kitu ogé ngeusian bantal, Toys, Mats, jsb Sadaya produk dihasilkeun ku parusahaan urang lulus inspeksi kualitas ketat saméméh nyanghareupan konsumén, sarta kualitas dijamin, jadi mangga ngarasa Luncat mésér.Sadaya produk dipoto dina jenis, naon anu anjeun tingali nyaéta naon anu anjeun kéngingkeun.

1, 1D-25D: D ngagambarkeun ketebalan tina katun serat, nu leuwih gede jumlahna, nu coarser diaméter katun, biasana 7D handap serat rupa, ngarasa leuwih alus, 15D luhur serat kasar, leuwih elastis, (kayaning pabrik jati. , pabrik kaulinan ilahar dipaké 7D, produk 15D leuwih.)
2, 32-51-64mm pikeun panjang serat katun: 32mm (sapertos 7D * 32) cocog pikeun mesin ngeusian: 51mm, 64mm (15D * 64), élastisitas hadé, bisa ngagunakeun katun leupas keusikan kombinasi mesin keusikan.

Fitur
Fluffiness alus, kahaneutan alus tur breathability, conformability alus dina tekenan, deformasi anti cangreud, kualitas lampu, kakuatan tensile kuat, bisa diumbah, teu sieun serangga, kapang jeung Uap tahan, laju ingetan kahaneutan leuwih ti 60% leuwih luhur ti serat katun, sareng kahirupan jasa langkung ti 3 kali langkung luhur.

wengkuan aplikasi
Loba dipaké dina keusikan Muppet kaulinan, bantal parabot keur sare tekstil imah, cushion, cushion, sayang piaraan, keusikan cahaya awan sarta sagala rupa kaperluan keusikan lianna.

5 Mangpaat Serat Stapel Poliéster Anu Anjeun Kudu Nyaho
Naha anjeun mikirkeun ngagunakeun serat stapel poliéster (PSF) dina produksi anjeun?
Naha serat poliéster parawan atanapi daur ulang, aranjeunna sadayana gaduh 5 kaunggulan konci ieu.Ogé émut yén kami tiasa nawiskeun HCS, bahan pangisi buatan China, kalayan harga anu kompetitif.
1. Teu deform gampang.
Éta moal manteng atanapi ngaleutikan.Éta ngagaduhan élastisitas anu henteu gaduh serat alam sanés, fluffiness tinggi sareng tékstur bodas.2.
2. Ieu bisa digabungkeun jeung bahan séjén.
Sapertos sareng rayon, katun, wol, nilon atanapi viscose hoyong ngahiji dina raraga ningkatkeun kualitas produk hilir sareng ngagaduhan rupa-rupa kagunaan.Salaku conto, sababaraha tékstil fungsional ngamangpaatkeun kanyamanan tina katun sareng ngagabungkeun sareng daya tahan poliéster.
3. Ieu lampu.
Éta lemes pikeun dirampa, tapi éta henteu nyegah éta janten bahan anu padet sareng awét.
4. Ieu absorbs saeutik Uap.
Ieu ngamungkinkeun pikeun ngusir jamur, kapang sareng baktéri.Ieu mah ngan saukur ngaronjatkeun durability na, tapi ogé nyegah odors goréng, qualities nu geus kami kahontal dina téhnologi urang.
5. Nyerep tinta hadé.
Garments poliéster biasana boga kelir caang jeung leuwih awét sarta prints.Ku sabab kitu, tékstil anu ditawarkeun pikeun kaos, tops sareng pakéan biasana diwangun ku serat poliéster.
Boh serat alam sareng sintétik gaduh ciri sareng kaunggulan anu béda;Beda utama nyaéta téknologi tékstil, anu kedah diperhatoskeun pamakean ahirna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami