За нашата компанија

Што правиме?

Ние сме едно од најраните претпријатија ангажирани во индустријата за основни влакна од рециклирани полиестери. Основана во 2001 година, има 3 фабрики со седиште: Хебеи Јујуе полиестерски влакна копродукции, Ltd., Хебеи Џинји полиестерски влакна копродукции, Ltd., Хебеи Џунје полиестерски влакна копродукции. , Ltd. и една компанија за маркетинг центар, Hebei Weihigh Technology Co., Ltd.

Гледај Повеќе

Категории на производи

Детали

  • Рециклирани полиестерски основни влакна HSC

    Полиестерско влакно е хемиско влакно, кое се однесува на влакно со текстилни својства добиени со подготовка на предење, предење и пост-обработка, користејќи природни или синтетички полимерни соединенија како суровини.

Избрани производи