Hollow Conjugated Recycled Polyester Staple Stuffing / Fiber Isi

Katrangan singkat:

Wei High Hollow Conjugated Recycled Polyester Staple Stuffing / Fiber Fiber yaiku Serat Staple Polyester Daur Ulang, digawe saka 100% Botol PET / Poliester sing dikonsumsi kanthi baris produksi dhewe saka botol nganti serat.Kanggo Isi / Isi Bahan Serat.Daur ulang sampah PET / Poliester lan botol PET bekas penting kanggo njaga karesikan lingkungan.


Detail Produk

Tag produk

ringkes
Wei High Hollow Conjugated Recycled Polyester Staple Stuffing / Fiber Fiber yaiku Serat Staple Polyester Daur Ulang, digawe saka 100% Botol PET / Poliester sing dikonsumsi kanthi baris produksi dhewe saka botol nganti serat.Kanggo Isi / Isi Bahan Serat.
Daur ulang sampah PET / Poliester lan botol PET bekas penting kanggo njaga karesikan lingkungan.

Spesifikasi
Bahan: 100% Poliester Daur Ulang
Tipe Serat: Staple
Pola: Siliconized lan Non-siliconized
Gaya: Hollow Conjugated
Kapadhetan Linear: 3D-25D
Serat Length: 32MM/38MM/51MM/64MM
Werna: Putih Mentah lan Putih Optik
Kelas: Daur-ulang

Fitur
intensitas dhuwur,
Elongasi regane stabil,
Highly elastis lan puffed,
Rasio hollowness dhuwur
Kinerja alus banget,
Rasa tangan sing nyenengake, montok lan lembut,
Luster banget

Ketentuan Pengiriman:
Packing: Dikempalken ing 220-300kgs karo bal tenunan kompres
Loading Bobot: 22-24 ton / 40HQ
Loading Quantity: 38-40 bal kanggo 20GP,
88-90bal saka HCS utawa 92-94bal saka HC kanggo 40HQ
Wektu pangiriman: 3-10 dina sawise nampa simpenan.

Deskripsi Produk
Serat Staple Poliester Daur Ulang digawe saka 100% botol PET / Poliester pasca konsumen.Minangka produk sing ramah lingkungan wis muncul minangka serat sing paling cepet tuwuh ing antarane kabeh jinis serat sing diprodhuksi.
Botol PET / Polyester ora praktis bio-degradable lan angel dibuwang.Teknologi anyar sing dikembangake kanggo daur ulang kiriman iki nggunakake botol PET / Poliester kanggo nggawe serat kaya Serat Staple Poliester Daur Ulang.Serat iki digunakake kanggo nggawe karpet non-anyaman kanggo mobil mobil, nggawe selimut, benang, bantal, lsp.
Nggawe Serat Staple Poliester Daur Ulang kanthi botol PET sing dikonsumsi ora mbutuhake bahan mentah petrokimia, bisa ngirit sumber daya alam, daya lan banyu, nyuda emisi CO2 lan nyuda masalah lingkungan.
1) Kapadhetan Linear: 3D, 6D, 7D, 10D, 15D
2) Dawane serat: 32mm, 51mm, 64mm, 76mm,
3) Pola: Siliconized utawa Non-siliconized
4) Kekuwatan tarik: 3,5 nganti 4,5 gm / Denier
5) Elongation: 40 nganti 60%
6) Pickup lenga: 0,20% kanggo 0,35% min
7) Crimps: 3 kanggo 5 saben cm
8) Shades: Kabeh warna kasedhiya
9) Warna Cepet: 4+
Dianggo: Bantal, Bantal, Selimut, Dolanan, Jaket, Kasur, Sofa, Sprei, Isi poli wadding.
10) Output taunan: Luwih saka 200.000 ton


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita