Apa HCS 7D 64mm Regenerated polyester staple fiber High Quality

Katrangan singkat:

Serat pokok poliester daur ulang HCS 7D 64mm (singkatan PSF) dipikolehi kanthi muter, mulet lan nglereni PET sing diprodhuksi dening polimerisasi PTA lan etilena glikol ing negara molten.Iki digunakake kanggo muter lan nggawe geotekstil, uga ngisi bantal, dolanan, tikar, lan liya-liyane.Kabeh produk difoto kanthi apik, apa sing sampeyan deleng yaiku apa sing sampeyan entuk.


Detail Produk

Tag produk

Serat pokok poliester daur ulang HCS 7D 64mm (singkatan PSF) dipikolehi kanthi muter, mulet lan nglereni PET sing diprodhuksi dening polimerisasi PTA lan etilena glikol ing negara molten.Iki digunakake kanggo muter lan nggawe geotekstil, uga ngisi bantal, dolanan, tikar, lan liya-liyane.Kabeh produk difoto kanthi apik, apa sing sampeyan deleng yaiku apa sing sampeyan entuk.

1, 1D-25D: D nggantosi kekandelan saka katun serat, sing luwih gedhe nomer, ing coarser diameteripun saka katun, biasane 7D ngisor serat nggoleki, aran luwih apik, 15D ndhuwur serat coarse, luwih elastis, (kayata pabrik Furnitur). , pabrik dolanan umume digunakake produk 7D, 15D liyane.)
2, 32-51-64mm kanggo dawa serat katun: 32mm (kayata 7D * 32) cocog kanggo ngisi mesin: 51mm, 64mm (15D * 64), elastisitas sing luwih apik, bisa nggunakake ngisi mesin kombinasi katun sing longgar.

Fitur
Fluffiness apik, anget lan breathability apik, conformability apik ing meksa, deformasi anti-simpul, kualitas cahya, kekuatan tensile kuwat, washable, ora wedi serangga, jamur lan Kelembapan tahan, tingkat penylametan anget luwih saka 60% luwih saka serat katun, lan urip layanan luwih saka 3 kaping luwih.

Lingkup aplikasi
Digunakake kanggo ngisi Muppet dolanan, bantal sprei tekstil omah, bantal, bantal, sarang pet, ngisi lampu awan lan macem-macem tujuan ngisi liyane.

5 Manfaat Serat Stapel Poliester Sampeyan Kudu Ngerti
Apa sampeyan mikir nggunakake serat stapel poliester (PSF) ing produksi sampeyan?
Apa serat poliester prawan utawa daur ulang, kabeh duwe 5 kaluwihan utama.Uga elinga manawa kita bisa nawakake HCS, bahan pengisi sing digawe ing China, kanthi rega sing kompetitif.
1. Ora gampang deform.
Ora bakal mulur utawa nyusut.Nduwe elastisitas sing ora ana serat alam liyane, fluffiness dhuwur lan tekstur putih.2.
2. Bisa digabung karo bahan liyane.
Kayata karo rayon, katun, wol, nilon utawa viscose pengin gabungke kanggo nambah kualitas produk hilir lan duwe macem-macem kegunaan.Contone, sawetara tekstil fungsional njupuk kauntungan saka kenyamanan katun lan gabungke karo daya tahan poliester.
3. Iku cahya.
Iku alus kanggo tutul, nanging ora nyegah dadi bahan sing padhet lan awet.
4. Iku nresep Kelembapan sethitik.
Iki ngidini kanggo ngusir jamur, jamur lan bakteri.Iki ora mung nambah daya tahan, nanging uga nyegah ambu ora enak, kualitas sing wis digayuh ing teknologi kita.
5. Penyerapan tinta sing luwih apik.
Sandhangan poliester biasane duwe warna lan cetakan sing luwih cerah lan luwih awet.Mulane, tekstil sing ditawakake kanggo kaos, top lan gaun utamane digawe saka serat poliester.
Serat alam lan sintetik duwe ciri lan kaluwihan sing beda;prabédan utama iku teknologi saka tekstil, kang kudu njupuk menyang akun nggunakake pungkasan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita