Fijet e ricikluara të tjerrjes dhe thurjes të krahasueshme me fibrat natyrore

Përshkrim i shkurtër:

fibra bazë poliestër tjerrëse dhe thurje është prodhimi i proporcionit dhe sasisë më të madhe të varieteteve të fibrave kimike, është industria tradicionale e tekstilit, mullinjtë tjerrëse të lëndëve të para në rrjedhën e sipërme, të përdorura gjerësisht në ndërmarrjet e tekstilit dhe disa prodhues të pëlhurave jo të endura.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Video

Klasifikimi i produktit

Industria e fibrave kimike ndahet përgjithësisht në tre klasa: fibra e virgjër (forca 5.6-6.0), e rigjeneruar me rezistencë të lartë me shtrirje të ulët afër fibrës së virgjër (fortësia 5.6 - 6.0) dhe e zakonshme afër e virgjër (forca 4.6 - 5.4). sipas procesit të prodhimit, lëndëve të para, treguesve të fibrave kimike etj.
Sipas ngjyrës ndahet në natyrë e bardhë (pamja e verdhë e bardhë e pambukut), e bardhë e papërpunuar (pamja e gjelbër dhe blu e bardhë) dy ngjyra kryesore.fibra bazë poliesteri për tjerrje dhe thurje është përgjithësisht 1.4D * 38MM, disa 1.2D * 32MM (1D = 1.1dtex 1.4D = 1.56dtex 1.2D = 1.33dtex)

Fibra tekstili të riciklueshme komode që mund të krahasohen me fibra natyrale
Fijet tekstile të ricikluara me më pak thyerje fundore që mund të krahasohen me fibrat natyrale

Pikat kryesore dhe pikat e shitjes së fibrave tona kryesore poliester për tjerrje dhe thurje

● 1, fokusi në tjerrjen dhe thurjen e fibrave 20 vjet, procesi është i pjekur dhe i qëndrueshëm, teknologjia e avancuar, stabiliteti dhe tjerrshmëria dukshëm më e lartë se kolegët.(Prodhuesit e tjerë për shkak të pasigurisë së kanaleve të lëndës së parë çojnë në stabilitet të dobët midis grupeve)
● 2, Lëndët e para me cilësi të lartë të zgjedhura vetë për të siguruar qëndrueshmërinë e ngjyrës së jashtme dhe cilësinë e brendshme të fibrës kimike është super e lartë.
● 3、Forca reale e lartë dhe zgjatja e ulët sigurojnë që preferohet fije me forcë të lartë (5.8 - 6.1) me numër të lartë, e cila është e krahasueshme me fibrën kimike të virgjër.
● 4、Materiali i përdorur është i pastër për të siguruar vetinë e zbardhjes dhe ngjyrosjes, e cila është e dyta pas origjinalit, dhe cilësinë e lartë të ngjyrosjes, shkallën e lartë të ngjyrosjes dhe qëndrueshmërinë e lartë të ngjyrës, e cila i kalon shumë ato homologët.
● 5、Zgjerim i mëtejshëm i produkteve të nivelit të lartë fibra miqësore me mjedisin, fibra rezistente ndaj flakës dhe produkte të tjera. Të përshtatura posaçërisht për eksport, me materiale më të pastra, vajra dhe agjentë miqësorë me mjedisin, mund të përmbushin testet e ndryshme të tregtisë së jashtme të markave të nivelit të lartë.Krijoni vlerë më të lartë të shtuar dhe potencial zhvillimi për klientët e rrjedhës së poshtme.

Tekstile të ricikluara në jastëkë që mund të krahasohen me fibra natyrale
Tekstil i rehatshëm i ricikluar që mund të krahasohet me fibrat natyrale në jastëkë
Fibra tekstile të ricikluara me forcë të lartë që mund të krahasohen me fibra natyrale
Tekstile të ricikluara që mund të krahasohen me fibrat natyrale të shfaqura në shportë

  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni