Fibra të zbrazëta të konjuguara me dhe pa silikonProdukt

Përshkrim i shkurtër:

Produktet e zgavra përdorin tjerrëse speciale për të formuar një fije speciale spirale tredimensionale si kaçurrela.Kaçurrela e saj e brendshme e brendshme, spirale e jashtme e formës speciale e bën këtë produkt të ketë ngrohtësi të lartë, push të lartë, karakteristika rikthimi me kompresim të lartë.Përdoret kryesisht në mbushjen e brendshme të pambukut të spërkatur, pambukut jo të ngjitur, pambukut të filtrit, lodrave prej pelushi, tekstileve të shtëpisë, veshjeve, jastëkëve të jastëkëve dhe fushave të tjera.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Klasifikimi i produktit

Ky produkt ndahet në silikon dhe pa silikon.Lëndët e para dhe proceset e ndryshme të prodhimit ndahen në dy kategori, përkatësisht, macerimi i virgjër dhe amplifikimi i rigjeneruar.Specifikimet e zakonshme sipas fibrës janë 3D, 7D, 15D dhe 25D.Gjatësitë e zakonshme janë 32 mm, 51 mm dhe 64 mm.

 

Pikat kryesore dhe pikat e shitjes së produkteve të zbrazëta

● 1. Kompania jonë ka një linjë prodhimi për pastrimin e shisheve me një kapacitet vjetor prej 200,000 ton për të përshtatur prodhimin e fibrave kimike, e cila mund të zgjedhë lirisht nota të ndryshme të copave të shisheve sipas nevojave të produkteve.Prodhuesit e tjerë nuk kanë mbështetjen përkatëse të zinxhirit të industrisë.Ekziston një ndjenjë rastësie në lagështinë, papastërtitë dhe viskozitetin e lëndëve të para, të cilat nuk mund të kontrollohen aq rreptësisht sa ne, kështu që natyrisht, cilësia e produktit nuk mund të jetë e qëndrueshme.
● 2. Ne përdorim thekon shishe 100% të cilësisë së lartë për lëndët tona të para.Shumë prodhues shtojnë shumë lëndë të para me papastërti të larta, kështu që produktet tona janë më të pastra dhe kanë më pak papastërti.
● 3. Kapaciteti ynë i madh dhe linjat e shumta të prodhimit mundësojnë ndërrueshmëri fleksibël, duke ruajtur ndjeshëm konsistencën midis grupeve të produkteve.
● 4. Produktet tona të zbrazëta kanë uniformitet të shkëlqyeshëm të kaçurrelave, densitet uniform të kaçurrelave dhe trashësi monofilamenti, duke siguruar gëzof të lartë tredimensional dhe rikthim të gjatë.
● 5. Produktet tona karakterizohen nga krehja dhe përhapja e mirë, pak defekte, të lehta dhe jo lehtësisht të deformuara, të buta dhe miqësore me lëkurën, etj. Fibra e ngjyrave mund të personalizohet gjithashtu duke shtuar një grup ngjyrash bazuar në ngjyrën origjinale, dhe gjithashtu mund të të personalizohet si fibër rezistente ndaj flakës, fibër grafeni, fibër antibakteriale me rreze infra të kuqe, etj.

Hollow i konjuguar 3Dx64

Hollow conjugated 3D*64
Konjugat i zbrazët 3dx64 në jastëk

I uritur i konjuguar 7Dx64

I uritur i konjuguar 7D*64
Konjugati i zbrazët 7d*64 në filxhan

I uritur i konjuguar 7Dx64 (Super asnjë)

I uritur i konjuguar 7D*64 (Super asnjë)
Konjugat i zbrazët 7d*64 në jastëk (super asnjë)

Silic i uritur i konjuguar 3Dx64

Konjugat i zbrazët 7d*64 në jastëk (super asnjë)
Silic i uritur i konjuguar 3D*64

Silic i uritur i konjuguar 7Dx32

I uritur i konjuguar 7D*64
Silikoni i zbrazët i konjuguar 7d*32 në shportë

Silic i uritur i konjuguar 7Dx51

Hollow conjugated 3D*64
Konjugati i zbrazët 7d*64 në filxhan

Silic i uritur i konjuguar 7Dx51 (dritë)

Konjugat i zbrazët 7d*64 në jastëk (super asnjë)
Pro-Capture One 00193_1

Silic i uritur i konjuguar 7Dx64

I uritur i konjuguar 7D*64 (Super asnjë)
Silic i uritur i konjuguar 3D*64

Silic i uritur i konjuguar 7Dx64 (i rëndë)

Konjugat i zbrazët 3dx64 në jastëk
Silikoni i zbrazët i konjuguar 7d*32 në shportë

Silic i uritur i konjuguar 7Dx64 (dritë)

Konjugati i zbrazët 7d*64 në filxhan
Hollow conjugated 3D*64

  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni